Ableton Suite 9 software

Ableton Suite 9 software
€ 635*
incl. BTW
Voorradig!
Bestel nu Ablet Live Suite 9

Ableton Push hardware instrument voor Live 9

Ableton Push MIDI controller
€ 495*
incl. BTW
Voorradig!
Bestel nu de Ableton Push! 
*Elders goedkoper gezien? Bel ons (023-5749408) voor een nog beter aanbod!
De goedkoopste Ableton producer software koop je natuurlijk op ToneControl.nl

ToneControl is geauthoriseerd Ableton dealer en dus bieden wij Ableton producten tegen de laagste prijs met de beste service aan.

Ableton biedt drie software paketten aan.

Ableton Live 9 Intro is de instapversie van de befaamde Ableton Live 9 software. In de Intro versie heeft de gebruiker toegang tot 8 scenes en 16 audio/MIDI tracks per project. 26 professionele effecten en 4GB aan samples zijn meegeleverd zodat je meteen aan de slag kunt. Met Live Intro kan de beginnende producer de perfecte start maken richting een professionele carrière.

Ableton Live 9 is de opvolger van de Ableton Live 8 software. Ableton is geschikt om te componeren, op te nemen, te produceren, te remixen en voor live DJ performance. Met Ableton Live 9 is een sample/geluidsbibliotheek meegeleverd van maarliefst 11GB. Ook zijn er 37 effecten en 3 instrumenten meegeleverd waaronder de Ableton Drum Rack, Impulser en Simpler.

Ableton Suite 9 ofwel Ableton Live Suite 9 is het paradepaardje in de Ableton Live-lijn. Met dit pakket is een geluidsbank van maarliest 50GB meegeleverd. Ook zijn er 40 effecten meegeleverd. Tevens zijn er 9 Ableton instrmenten meegeleverd: Drum Rack, Impulser, Simpler, Analog, Collision, Operator, Electric, Sampler en Tension.

Ableton heeft naast deze softwarepakketten ook nog een eigen MIDI controller ontwikkeld: de Ableton Push.

Met de Ableton Push kun je gemakkelijk tracks maken, of het nu in een DJ set on-stage is of in een intuïtieve producer setup in de studio. Het duidelijke LCD display en de makkelijke step sequencer maken werken met de Ableton Push simpel en plezierig.

Nieuw in Ableton Live 8 in vergelijking met Ableton Live 9

  • EQ Eight

Ableton heeft veel verbeteringen aangebracht in de equalizer, alles klinkt nu nog beter en is nóg beter te bedienen en te fine-tunen.

  • Glue Compressor

De Glue Compressor is een compressor die geluiden als het ware bij elkaar 'lijmt' zodat de samenhang nog meer verbeterd. Dit is bijvoorbeeld ideaal tijdens het layeren van gelijke segmenten.

  • Audio to MIDI

Je favoriete drum-break uit dat oude 80's nummer kun je nu met een druk op de knop in een MIDI clip veranderen. Zo kun je nog sneller en creatiever stracks maken.

  • Diverse kleine verbeteringen die het produceren nog makkelijker maken

Ableton DJ gear kopen Ableton producer gear kopen

Voordelen van Ableton software

  • Professionele produceer software
  • De Ableton Push sluit perfect aan op deze software
  • Professionele studio-effecten en instrumenten
  • De beste service bij ToneControl

Ableton apparatuur kopen? Ableton gear kopen?